Volné pracovní místo: Manažer v gastronomickém podniku (restaurace)

3 000 - 3 000 Kč / za den

CZ, Prague - před 1 týdnem


O zaměstnavateli:

  • Rozsah práce: Potravinářský průmysl
  • Typ: Společnost
  • Název firmy: Sokolovna

Pracovní podmínky:

  • Četnost plateb: Dvakrát měsíčně
  • Typ zaměstnání: Zaměstnání na plný úvazek
  • Pracovní vztahy: Dohoda o provedení práce (DPP)
  • Pracovní plán: Rozvrh směn

Požadavky na uchazeče:

  • Pracovní zkušenosti: Více než 1 rok
  • Vzdělávání: Bez vzdělání
  • Řidičský průkaz: Bez řidičského průkazu

Popis:

  • 📍 Místo: Praha 

    💰 Platba: 3000 Kč / den

    🕒 Harmonogram: v diskusi 



    🔎 Zodpovědnosti:

     • Řízení každodenního provozu zařízení

     • Kontrola personálu a standardů služeb

     • Práce s dodávkami, objednávkami a skladovými zásobami

     • Komunikace s klienty a řešení aktuálních problémů

     • Kontrola hotovosti, reporting



    ✅ Požadavky:

     • Zkušenosti v gastronomii (vedení restaurace/kavárny výhodou)

     • Dobrá znalost češtiny a angličtiny

     • Sebevědomí, zodpovědnost, schopnost řídit tým

     • Ochota pracovat v dynamickém prostředí

Společnost poskytuje:

  • Bydlení: Ne
  • Vozidlo: Ne
  • Zdravotní pojištění: Ne
  • Školení: Ne